Donuts

Our Donut Walls

De Donut Wall, het woord zegt het al – een donut muur, vol gehangen met de allerlekkerste, fluffy en zoetste donuts, helemaal ready voor een grab-and-party-on op je feestje of evenement! Van zachte pastelkleuren met me metallic sprinkles tot eye catching glitter donuts, of heerlijke glazuur donuts met Nutella vulling, bijna alles is mogelijk!

Wij zorgen ervoor dat de donuts volledig bij je (kleur-)thema aansluit. Naast de Donut Wall bieden wij nog veel meer lekkers aan om je feestje onvergetelijk te maken!

Onze Donut Wall

Weddings

Steeds meer bruidsparen stappen af van de klassieke trouwtaart, cakejes en cup cakes. Op zoek naar dat ene waarmee zij hun bruiloft nog specialer kunnen maken. Een dag om nooit meer te vergeten. De donut wall is de allernieuwste trend waarmee je jouw bruiloft in één klap onvergetelijk maakt. Niets is lekkerder en aparter dan een muur gevuld met heerlijke verse donuts in de zoetste kleuren!

Corporate Events

Op zoek naar dat nieuwe speciale waarmee uw event die extra boost krijgt? Probeer onze donut wall eens. Makkelijk op te zetten, neemt niet veel ruimte in beslag en de donuts zijn in alle kleuren en smaken te krijgen. De donut wall ziet er fantastisch uit en is een echte ‘eye catcher’. U kunt het zelfs overwegen om de wall in te zetten als fotomuur!

Other celebrations

Stel je eens voor…. Jij in je fantastische outfit, een overheerlijke donut in je hand en samen met je vrienden en familie maak je de mooiste foto’s! Je Instagram staat binnen no-time vol met de leukste en uniekste plaatjes. Een onvergetelijke bruiloft, bedrijfsevent of iedere andere speciale gelegenheid. Van een verjaardagsfeestje tot een modeshow of een festival tot een lanceringsfeestje, wij bieden je de kans om een verpletterende indruk op je gasten te maken!

Werkwijze

 • 1
  Wensen

  Laat ons via het aanvraag-formulier weten hoe jouw one-of-a-kind Donut Wall eruit moeten komen te zien. Jij vraagt, wij 'draaien'!

 • 2
  Voorstel

  Op basis van je wensen, sturen we je graag een voorstel en moodboard.Op naar een mooie samenwerking!

 • 3
  Bevestiging

  Na ontvangst van bevestiging en vooruitbetaling gaan wij graag voor jou aan de slag. Het feest kan beginnen!

 • 4
  Bezorgen

  We bezorgen graag de Donut Wall op locatie en bouwen het volledig naar jouw wensen op. Geen omkijken meer naar!

 • 5
  Service

  Na afloop bouwen we de Donut Wall af en nemen we het graag weer mee. Wel zo makkelijk!

 • 6
  Feedback

  Laat ons weten wat je van de Donut Wall en onze service vond. Vinden wij ontzettend leuk, jij ook?