Our Donuts

JOUW DREAM DONUTS
Altijd al een hapje willen nemen uit zo’n verse, luchtige donut zoals je iedere dag op Pinterest voorbij ziet komen, maar nog niet kunnen vinden? Je kunt nu bij ons heerlijke donuts online bestellen!

Binnenkort een verjaardag, traktatie, lancering of een ander gezellig event en geen inspiratie meer? Of op zoek naar een origineel relatiegeschenk of traktatie op werk of school? Search no more, je wensen worden bij ons vervuld! Van glitter tot stoere marble donuts, wij hebben het en laten graag je ultieme donut droom uitkomen. Snel en eenvoudig donuts bestellen? Stuur ons een email en wij helpen je graag verder!


WEDDING DONUTS
Heb je de koekjes, cupcakes, cake pops en naked cakes (sweet tables, zucht…) nu wel gezien en ben je op zoek naar een originele manier om je gasten te verrassen? Ga dan voor je eigen gepersonaliseerde donuts. Ja, je leest het goed – jij bepaalt hoe de donuts eruit moeten komen te zien en we will make it happen.

Zo kun je kiezen uit verschillende (pastel-)kleuren, smaken, maar ook toffe sprinkles. Wat dacht je van stoere metallics of ben je meer van de glam glitters? En als je het helemaal bont wil maken, kun je de donuts ook laten vullen met Nutella, jam of room. Niets is te gek. We hebben een uitgebreid assortiment en de donuts worden altijd vers gemaakt!

Een onwijs heerlijke zoete hap voor je gasten, staat ontzettend vrolijk op je bruidstafel of aan de Donut Wall (donutmuur) en toch heel ‘eigen’.  Nu kan het feestje pas echt beginnen!

Zijn je smaakpupillen wakker geschud en wil je de donut wall huren en heerlijke, verse donuts bestellen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden en let the magic begin!


GENDER REVEAL DONUTS

Baby shower, inmiddels een mega populaire begrip in Nederland. Zodra de mom-to-be met zwangerschapsverlof gaat, wordt ze door haar familieleden en vrienden aangenaam verrast met een feestje! Tijd voor baby-gerelateerde spellen, heerlijke hapjes en vooral veel cadeaus, om samen op een leuke manier de komst van de baby te vieren.

Maar…er is a new ‘baby’ in town, namelijk de Gender Reveal Party, oftewel een ‘geslachtsonthullingsfeestje’. Het woord zegt het al: een feestje, gegeven door de ouders-to-be om op een originele manier samen met vrienden en familie het geslacht van hun liefdesbaby te verhullen!

Na het ondergaan van de 20-weken echo organiseren de ouders-to-be een gezellig feestje of borrel met hun naaste familie en vrienden. De locatie wordt mooi versierd, lekkere hapjes verschijnen op tafel en het allerbelangrijkste, het moment om een heerlijke taart aan te snijden. Maar natuurlijk niet zomaar een taart! Een taart die van binnen roze of blauw kleurt, zodat het moment van snijden (en dus onthullen van het geslacht!) erg spannend wordt.

Taart, klinkt natuurlijk goed. Maar hoe geweldig zou het zijn om het geslacht van de baby met een overheerlijke donut te onthullen? Een donut gevuld met room, in de kleur roze of blauw en zodra iedereen een hap neem, wordt het geslacht onthuld!

Wij worden er in ieder geval vrolijk van, jij ook? Wil je weten hoe het in zijn werk gaat, of gender reveal donuts bestellen? Of ben je van plan binnenkort zelf een Gender Reveal Party te organiseren, maar geen tijd of inspiratie? Schakel ons in en wij helpen je graag verder!

Goed om te weten:
Onze donuts worden altijd vers gemaakt
We hanteren een minimale bestelling van 40 stuks donuts
Ook donuts met bedrijfslogo is mogelijk

Mini-donuts bestellen donuts bestellen donuts bestellen Rotterdam donuts bestellen Den Haag donuts bestellen Amsterdam mini-donuts online bestellen donuts online bestellen donut wall donut wall huren donut wall huren Rotterdam donut wall huren Den Haag donut wall huren Amsterdam donut muur donutmuur donutmuur huren donutmuur huren Rotterdam donutmuur huren Den Haag donutmuur huren Amsterdam donut wall bruiloft donutmuur bruiloft donuts bruiloft gepersonaliseerde donuts bestellen  donuts met logo bestellen donuts met bedrijfslogo bestellen specials gevulde donuts bestellen  marble donuts bestellen  gender reveal donuts donuts voor feestdagen festival donuts  donuts geboorte bestellen  donuts baby shower bestellen donut giveaway