Your Wedding PA

Je gaat trouwen, YAY! Voordat je verder leest, even serieus…..sta even stil bij het feit dat JE GAAT TROUWEN, hoe geweldig is dat! Mag je best van genieten toch ;-)?

Ontzettend leuk, want je kunt nu ein-de-lijk aan de slag met het organiseren van je bruiloft. Voor de bruid-to-be die haar plak- en draaiboek voor deze waanzinnige dag al op haar 10e levensjaar had klaar liggen ‘voor het geval dat…’ is het natuurlijk een fluitje van een cent om haar droombruiloft te organiseren. Maar wat als je geen idee hebt van hoe jouw bruiloft eruit moet komen te zien, hoe je dit gaat aanpakken en geen tijd hebt? Of laten we heel eerlijk zijn, geen budget hebt om een Wedding Planner in te huren? Wij bieden de uitkomst – regel via ons een Wedding PA (Personal Assistant)!

Iedere bruiloft is maatwerk, maar maatwerk betekent ook veel werk! Het begint met de makkelijkere zaken zoals de aanvraag bij de Gemeente, een geschikte locatie vinden en bezoeken, maar ook het vinden van je droomjurk!

Nadat dit allemaal is gelukt, begint het echte uitzoekwerk – catering, styling, foto- of videograaf, uitnodigingen, vervoer, kortom de details die ervoor zorgen dat je bruiloft bijzonder en ‘eigen’ wordt. Precies dan komt de Wedding PA in beeld!

Van uitzoekwerk voor bedankjes tot aan de mogelijkheden voor heerlijke zoetigheden, zij is de schakel tussen jou en de leverancier en zorgt ervoor dat het in orde komt, volledig afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Onze Wedding PA heeft een breed netwerk, kent de juiste wegen en weet met haar jarenlange ervaring en expertise de organisatie van jouw bruiloft zo te managen, dat je onbezorgd van de voorbereidingen en de dag kunt genieten.

Waarom een Wedding PA en geen Weddingplanner?
Transparant kostenplaatje aan het begin van de samenwerking
Aanzienlijk lagere kosten, budget friendly!
Hands-on aanpak, geen gedoe
Prettige afstemming, online of persoonlijk

Wat kan een Wedding PA bijvoorbeeld voor je betekenen?
Fungeren als jouw persoonlijke duizendpoot
Opstellen en bijhouden van een draaiboek
Oplossen van eventuele problemen zonder jou hiermee te belasten
Bewaken van budget
Plannen van afspraken (bijv. taartproeverij)
Aanvragen en filteren van offertes/prijsopgaven
Onderhouden van contact met leveranciers
Registreren van RSVP’s en reminders sturen
Assisteren bij tijdrovende klussen (denk aan bedankjes, tafelschikking, etc)

Tarieven 2018
‘I believe in my inner Beyonce’ pakket – vanaf EUR 125,00
25% Eerste hulp bij wedding stress
(Kennismakingsgesprek, 2 uur support)

‘I kinda got this’ pakket – vanaf EUR 500,00
50% Eerste hulp bij wedding stress
(Kennismakingsgesprek, 12 uur support)

‘I am in way over my head’ pakket – vanaf EUR 800,00
100% Eerste hulp bij wedding stress
(Kennismakingsgesprek, full support)

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, helemaal afhankelijk van de hulp die je nodig hebt – zo kort of uitgebreid als je maar wilt! You’re in charge!

Neem contact op en meet your Wedding PA!